Dette har jeg gledet meg til lenge.

Jeg er på Raulands akademiet. Som deltids student. Studiet heter Kreativ maskinstrikking 1. 

Helt siden jeg kjøpte strikkemaskin i 2007 har jeg drømt om å kunne ta et studium i faget, og få papirer på det jeg kan. I år kan endelig den drømmen bli til virkelighet 😊

 Vi er såvidt igang, dag en er avsluttet og jeg gleder meg til de fire neste. Studiet er bygget opp med tre ukesamlinger i høst og fire våren 2016. Det er også en del hjemme arbeid. Til våren blir det eksamen og utstilling av arbeidet vårt. Skikkelig spennende,  jeg gleder meg til å lære masse nytt og la kreativiteten blomstre 🌹

 

Stadig nye forsøk på å finne Mr. Right :)

Det siste månedene har jeg kastet meg uti dating livet. I mange år var jeg ganske skeptisk til å ta kontakt med noen på nett. Men det mest skumle var å skulle treffe en som jeg kun hadde chattet med. Men det var bare å kaste seg uti. Den første gangen var det ganske skummelt å gå på date. Men det gikk greit, var ikke så farlig som jeg trodde. Siden har jeg truffet noen flere, men er fortsatt like singel. Det er kanskje på tide å skrive en ny kontakt annonse siden den forrige ikke har gitt full uttelling. Så her er min nye annonse, tror den kan hjelpe meg til å finne Mr. Right!! 🙂

Jeg er en ungdommelig, passe sprek jente med mange interesser. Jeg er i min beste alder, moden, kreativ, ferdig med småbarn, egen bolig som selvsagt er nedbetalt, og jeg lever idyllisk på landsbygda. Bilen min er engelsk og verdig en lady som meg. Den har kanskje noen få , ubestemmelige mistenkelige lyder, men det er helst når en svinger kraftig til høyre eller venstre. Det er absolutt en fordel om du elsker engelske luksusbiler som jeg, og at du har stor lidenskap for å mekke på dem. Det kan bli vanskelig for meg å komme på date om du ikke fikser bilen min sånn litt innimellom. 

Jeg er en meget belest og verdensvant jente. Det bør helst du også være, det blir litt ensformige samtaler om alt du klarer å prate om er hva som stod i siste utgave av Vi menn. Men for all del, det bladet har mange gode artikler, så legg det gjerne tilgjengelig ved siden av do setet. Inviter meg gjerne med på utenlands turer men da må du spandere. Jeg er ganske gammeldags på det området, jeg forventer å bli vartet opp og spandert på.

Det er en stor fordel om du er singel. “Min kone forstår meg ikke” er ganske oppbrukt. Spesielt siden din kone tydeligvis forstår deg ganske så bra etter flere dater og jeg har begynt å falle for deg. Det er også en fordel om du ikke nevner navnet mitt til sjalu ekser, det blir litt slitsomt i lengden når de texter meg info om hvor utro du er og at de gjerne vil ha beskjed om jeg skulle teste positivt på noe ved neste underliv undersøkelse.

Jeg foretrekker en mann som vet hva han vil og ikke nøler. Sier du at du vil bli bedre kjent med meg så er det absolutt en fordel om du faktisk klarer å formulere noen spørsmål til meg om mitt liv. Jeg har ikke generelt noe imot hunder, men ser helst at du ikke har en. Selv om du elsker beistet overalt på denne jord, så synes ikke jeg det er så veldig kult når du tar den med på date og den jukker oppetter beina mine. Det er ikke så veldig romantisk å se på at du plukker opp etterlattskapene dens heller.

Alder er ingen hindring men ser gjerne at du er noe yngre enn meg. Ikke for ung, eller barnløs, det blir så slitsomt når du prøver å overtale meg til å få barn med deg. Men ung og sprek er en fordel, klar til å stå til min disposisjon når jeg måtte ønske det. Du tar deg gjerne fri midt i arbeids tiden om jeg trenger deg. 

Jeg liker en mann som kan snakke. Ikke bare om biler og dine interesser, men om mine ønsker og behov. Del gjerne med meg hva du tenker, men det må være konstruktivt. Som kvinner flest er jeg romantisk og lidenskapelig. Om du ikke er typen som kan uttale “jeg elsker deg”, så ikke bry deg med å kontakte meg. Jeg forventer ikke noe mindre en ett meget romantisk frieri, der du deler av hele ditt hjerte hvor mye jeg betyr for deg.

Venter i spenning på den rette! 🙂 Tenker at denne annonsen får fart på sakene….:)

Ett par størrelser mindre…

Ferien er over. Det samme er “the mountains are calling” prosjektet mitt. Jeg gav meg etter tre uker. Den fjerde uken skulle jeg ta dagsturer. Det gikk ikke helt etter planen. Jeg fant aldri motivasjonen etter country festivalen. Mye av grunnen var at jeg ble dårlig. Kvalm og vondt i magen. Hadde det bare vart noen dager kunne jeg ha skyldt på litt for mye vin, biff og snaps…. Jeg følte meg fysisk og psykisk utslitt, men stod på for å komme til Geilo.  

Vel hjemme tok jeg “fri” noen dager. De neste dagene tok jeg noen småturer, men det gav meg ingenting og jeg følte meg fortsatt utgått på dato. Det var bare å gi seg, det ble noen slappe dager på sofaen før en avsluttende tur over vidden sammen med gode venner.  En veldig flott tur og jeg kjente at kreftene kom tilbake og siden har jeg blitt stadig bedre. 

Jeg har en liten mistanke om at jeg kan ha drukket fjellvann som har vært bakterie holdig. Mine besteforeldre sa alltid at så lenge vannet renner over syv steiner så er det trygt å drikke. Men det var kanskje før i tiden? Jeg har lest litt på nett om temaet og det virker ikke som om det er så trygt å drikke norsk fjellvann som jeg trodde.  Dette var det ene store fortrinnet jeg trodde jeg hadde i forhold til Cheryl i “Wild”. Hun kunne lett ha strøket med av vann mangel eller forurenset vann. Men hun hadde med seg filter og vann rensende tabletter, noe som jeg også burde ha tenkt på.

Cheryl gikk turen sin fordi livet hennes var dramatisk og hun hadde behov for en alvorlig forandring. Da jeg bestemte meg for min tur, var det flere grunner til det. Det har vært et litt turbulent år så langt, jeg har brukt tid på dating, noe jeg ikke har gjort på lenge. Det har vært på godt og vondt så langt, og jeg så for meg at å sitte på en fjelltopp og reflektere over livet, så ville hodet på magisk vis tømme seg for alle slitsomme tanker og verden ligge for mine føtter…Men hva kan man si, det var stortsett så kaldt at når jeg satt meg ned så var det eneste jeg klarte å tenke på var å gå videre før jeg frøs ihjel… 😉 

Et annet mål jeg hadde var å gå ned i vekt. Jeg var ca 30 kg overvektig. Jeg trengte ett skikkelig kick off. På de tre ukene jeg var på tur gikk jeg ned syv kilo. Så nå er jeg “bare” 23 kg overvektig.. Men gu kor deilig det var å komme hjem, ta frem mine tre dongeri bukser som ikke har passet på noen år, og kjenne at de passer! Kroppen har blitt sterkere og jeg ser forandring. Helt ubeskrivelig herlig.

Målet mitt var å gå ned 10 kg slik at jeg kunne begynne med jogging igjen. Jeg fikk problemer med minisken for to år siden, men kneet har blitt bra så i går tok jeg meg en joggetur og det gikk over all forventning. Jeg er ganske lei av fjellturer, så nå blir det mest jogging framover. Nå er målet igjen å gå ned 10 kg, og å delta på min første halv maraton i Bath mars 2016!

På de 15 aktive dagene jeg hadde de tre ukene jeg var på tur, gikk jeg ca 270 km opp og ned fjell. Det bli 18 km hver dag. Ganske bra innsats tror jeg😀

En velfortjent skål etter at vi hadde gått opp Ulriken før vi fortsatte over vidden til Fløyen. Takk for turen Siren, Aina og Lise,  veldig kjekt at dere ble med😊.