Edelgris i stekepose..

Har du sett den søte reklamefilmen til Gilde? Edelgris i steke pose. Om den eplekjekke mannen som gjør narr av produktet før han blir oppmerksom på den søte jenten som står og frister med delikate smaksprøver.. . 🙂

Som demonstrasjons konsulent for diverse produkter fra både Gilde og Prior, synes jeg denne er veldig morsomt. Og nå er det jaggu min tur til å servere smaksprøver på saftig Edelgris… På torsdag finne du meg på Ica Super Nordås. Det blir ikke lett å konkurrere med den søte jenten på reklamen, men jaggu skal jeg skru på sjarmen og dele ut masse smaksprøver til alle som vil ha!

For å være sikker på at dette er et bra produkt måtte vi selvsagt ha hjemme test, og i dag ble det Edelgris til middag!! Reklamen holder det den lover, veldig enkelt å lage, ingen søl og super saftig stek! Vi var kjempe fornøyd. Jeg lagde en enkel sopp saus av kraften fra steken og matfløte. Nydelig søndags middag på en tirsdag! Kan absolutt anbefales!

Mmmmm….

Dagens blinkskudd.. slik ser jeg visst ut når jeg spiser, ikke noe vakkert syn he he…

 

 

Dream!

Herlige nye smaker fra Diplom is, Dream med gresk yoghurt og sitron, og Dream yoghurt is med blåbær og sjokokjeks! Min favoritt ble Dream med gresk yoghurt og sitron! Herlig smak av fromasj!

I dag var det heldige kunder hos Rema Wergeland som fikk smake. På lørdag er det kanskje din tur, da skal jeg stå på Rema i Knarvik! Håper å se deg der, gleder meg!

Dagens glad melding:)

Da er arbeidet godt i gang med den nye veien som skal legges over Gladihaug til Knarvik! Et samlet bygdefolk har besluttet å bruke Storstova midlene til den nye veien, og heller søke om lån av Nordhordlands hallen ved behov. Det er bompenge saken som gjør at dette no blir en realitet, folk har sett seg lei av politikere som gjør som de vil uten å bry seg om hva befolkningen sier. Med den nye veien over Gladihaug vil det ikke bli noen som kjører via Gjervik til Knarvik, og da kan de bare sette opp en bomstasjon, det er helt greit, sies det i en anonym pressemelding fra bygdelaget!

Det er litt usikerhet om midlene fra Storstova vil være nok til å dekke alle kostnadene med vei byggingen, det blir kanskje nødvendig med en manuell bomstasjon på Gladihaug. De som går tur opp dit hver dag har sagt seg villig til å betjene denne stasjonen. Det er lovet at gebyret for passering skal være minst 50% lavere enn i Gjervik og de som melder seg frivillig til å hjelpe til på stasjonen, vil få trekt fra 20% ekstra hver gang de passerer. Om det er noen som ønsker å bidra med midler til denne veien, kan en donere penger til Storstova kontoen. Ta kontakt med bygdelaget for konto nummer!

Dette blir bra, gleder meg til veien er ferdig, da kan jeg kjøre til Gladihaug og nyte utsikten oftere! Kanskje jeg skal sette opp en salgsbod der, savner å kunne kjøpe pølser og kakao på denne toppen. Finere arbeids plass skal en lete lenge etter!