Back in USA!

Har tatt turen tilbake til USA, det er tid for årets Høstfest i Minot, North Dakota. Meg og Aina har et par dager her i Fergus Falls før vi kjører nordover mot Minot i morgen. Det er mye jobbing og forberedelser, men i dag var det så fint ute at vi tok noen timer fri!

Denne nydelige høst dagen måtte nytes med en tur til herlige Glendalough State Park. Vi tok turen rundt Annie Battle Lake (5k), og avsluttet med en frisk dukkert. Enkel middag, drive thru Burger King picnic!! Life is good, now back to work….!

Stripe vin kveld!

Fredags kveld morro, striping av hår og vindrikking! Litt ekstrem sport kanskje, men vi ble ganske fornøyd.. kanskje ikke i morgen når dagslyset kommer på…

Ferdig:)

Neon luer:)

Strikket noen luer i vinterens tøffe neon farger. Gratis oppskrift ved kjøp av garn hos MollyMe på Lindås:)

Kule luer!

Har brukt deler av søndagen til nye prosjekter. Testet alpakka garn på strikke maskinen og det fungerte veldig bra. Laget to enkle luer som skal henge litt bakpå hodet. Fortsatte med to stjerneluer (laget av superwash ullgarn) som jeg har laget før, men tenkte å lage litt flere som kan ligge for salg hos MollyMe. Ta gjerne en tur til Lindås å se de ferdige ekseplarene! Kommer også i nettbutikken www.mollyme.no.