SKINNYGIRL SOLUTIONS

Jeg fikk låne boken Skinnygirl solution og tenkte jeg skulle lese gjennom deler av den. Det er alltid tips å hente fra andre business womens der ute, og Bethenny Frankel er en som har gjort stor suksess. Jeg kjenner egentlig ikke noe særlig til henne, men hun har vært med på Frustrerte fruer, New York (et program jeg overhode ikke makter å se på, altfor mye drama..). I tillegg har hun gitt ut flere bøker og står bak coctail merket Skinnygirl som jeg selvsagt har lagt merke til på mine besøk hos the liqurestore i Fergus Falls. Jeg har ikke prøvd noen av coctailene, jeg foretrekker vin! Men kanskje jeg kommer til å prøve nå som jeg har blitt bedre kjent med Bethenny?

Første del av boken handler om hvordan man kan bli/leve som en skinnygirl. Dette er et tema hun har skrevet en egen bok om, her gjentar hun seg selv noe, samt at hun har tilført litt. Når jeg hører ordet skinnygirl, tenker jeg på et beinrangel. Bethenny er tydligvis et beinrangel. Det hun spiser i løpet av en dag er så lite at skulle jeg gjort som henne, så hadde jeg nok blitt et beinrangel jeg også. Og det har jeg ingen planer om, jeg vil bare bli sån passe så jeg ikke risikerer sykdommer og annet tull som oppstår som følge av overvekt. Jeg leser skeptisk videre og tenker at denne dama kan umulig ha noen gode råd til meg. Men heldigvis overrasker hun med en del gode råd og tips, og her kommer noen av dem:

Balanser inntaket ditt. Har du spist en stor lunsj så spis en mindre middag. Du kan egentlig spise nesten hva du vil, så lenge balansen er til stede i løpet av en dag!

Spis mindre posjoner. Det er rett og slett ikke nødvendig å spise så mye! Har du lyst på is, ja så spis is, men du trenger ikke spise hele boksen. En scoop er nok!

Hun fortsetter med flere gode og vanlige råd, det meste har jeg lest før. Men dette med balanse synes jeg er intressant, jeg har levd litt etter dette de siste månedene. Når lørdagen kommer og jeg har lyst på både rødvin og potetgull, ja da velger jeg bare en av delene! Og så spiser jeg litt mindre av annet om lørdagene for at ikke det skal bli et kalori inntak som ødelegger hele ned i vekt prosjektet mitt.

Jeg er veldig glad i sjokolade og snack, men som folk flest har jeg lett for å trykke i meg altfor mye! Men med den fantastiske ideen om å spise mindre, ja så funker dette veldig bra! Jeg lager meg en skål med 10 mandler, 10 cashew nøtter, litt rosiner og 4 biter mørk sjokolade. Dette spiser jeg nesten hver dag og det er blitt en herlig vane som jeg gleder meg til. Og jeg går fremdeles ned i vekt! 🙂

Så takk til Bethenny, jeg liker deg selv om du er et beinrangel!

Nå skal jeg lese kapitelet om karriere, håper hun har noen gode råd der også, hadde vært fint å funnet løsningen på hvordan faktisk TJENE penger på businessen min..:) Gleder meg!

#helse #kosthold #bøker #bethenny #skinnygirl #mat #drikke

 

Finner jeg drømme mannen i dag?:)

Som seg hør og bør av en skikkelig singel, så har jeg profil på en sjekke side! Jeg kan ikke akkurat si at den har vært noen suksess så langt, så jeg vurderer å endre innholdet totalt! Det funker tydligvis ikke å være positiv og glad i fjell turer, det blir for kjedelig. Og et bilde av meg selv med tjukk høyhalset genser er vel heller ikke noen suksess faktor..:) Nei som sagt, jeg vurderer en helomvending, og da vil det bli noe som dette:

SØKER GAVMILD MANN I PASSE ALDER MED HØY INNTEKT OG EGET HUS!

Om meg selv: Jeg er en blakk kvinne i passe alder, jeg har altfor mye gjeld, banken hater meg og bilen min er full i rust! Den faller fra hverandre når som helst, så fint om du kan kjøpe en ny bil til meg eller komme å hente meg om vi skal på date. Jeg skulle gjerne bakt de herligste kaker til deg, men food professoren min er gått i oppløsning og det mangler deler. Fint om du kan kjøpe en slik Kenwood til meg, helst en rosa. Jeg kunne også trengt ett nytt stryke jern, ikke fordi jeg kommer til å stryke skjortene dine, det kan du gjøre selv, men fordi jeg låner strykejernet til en venninne og hun blir sikkert glad for å få det tilbake…

Ellers kan jeg nevne at jeg liker meg veldig godt i varmere strøk, så fint om du kan spandere minst to syden turer i året, og da mener jeg IKKE charterturer, men eksotiske turer til Australia og Hawaii! Og om du også kunne spandere på meg noen cellulitte behandlinger og personlig trener på trenings studio, kan det være at du får gleden av å se meg i bikini!

Jeg er opptatt av sunn mat, men den må være billig. Når de har 10 kroners kylling kjøttdeig på Spar, hopper jeg i taket av glede og hamstrer så mye jeg kan! Jeg kan godt lage mat til deg, men da blir det IKKE biff, chips og bearnesaus..Kjøleskapet mitt inneholder minst mulig, foretrekker ferske råvarer, så en fordel om du daglig stopper innom de beste butikkene og kjøper eksotiske grønnsaker som jeg kan trylle frem de lekreste retter av, og siden du sikkert har råd til det; kan du kjøpe med fersk kylling og..?

Forresten, jeg kunne trengt en ny vaskemaskin også… Ikke fordi jeg tenker å vaske annet enn mine egne klær, men fordi den jeg har begynner å bli litt gammel (jeg arvet den etter bestemor..). Og ja, sofaen min henger såvidt sammen, så om du vil komme på besøk og sitte i sofakroken med meg, ja da må du ta med deg en ny sofa også. Er veldig glad i å se film, jeg låner nye spennende filmer på biblioteket hver lørdag som vi kan se sammen i den nye sofaen.

Ellers så er jeg opptatt hele dagen med mine egne interesser og hobbyer, så fint om du har fulltidsjobb og jobber på dagtid. Jeg har ikke tid til husarbeid, så foretrekker at du betaler vaskehjelp både hos deg og meg! Du bør helst ha store barn som klarer seg selv, eller bor hos moren, jeg har som sagt nok med meg selv og har ikke anleding til å leke barnevakt! Jeg ser for meg tittelen bonus mamma, med vekt på bonus for meg!!

Jeg er ikke opptatt av status eller materielle goder, jeg setter alle andre foran meg selv og er veldig engasjert i veledighets arbeid. Det er en fordel om du deler de samme verdier som meg. Jeg liker en mann som vet hva Valentin Day betyr, nemlig å spandere en bedre middag på byens beste restaurant og selvsagt kjøpe blomster til meg!

Ta gjerne kontakt om du vil bli bedre kjent med meg, jeg svarer på de fleste henvendelser med unntak av de uten bilde og de med bart. Jeg er selvsagt ikke betalende medlem, jeg synes ikke jeg burde betale for å være medlem, de burde heller betale meg for å være her. Bildet mitt er helt up to date, jeg ser like perfekt ut hver dag! Venter i spenning på selveste Valentine Day, kanskje det blir date i kveld?

Hva tror du? Vil jeg finne drømme mannen med denne profilen og dette bildet? 🙂

Se opp for svindlere på finn.no!

Jeg tenkte å selge min fantastiske sammensyings maskin. Den blir altfor lite brukt og står bare til pynt. Jeg har har mer bruk for pengene enn bordpynt til en verdi av kr. 10.000,-. Jeg selger den til halv pris, den er i kjempe fin stand, lite brukt og fremstår som ny!

Men altså, jeg la den ut for salg på finn.no i går kveld. I dag tidlig hadde jeg fått en hyggelig melding av en som kalte seg Eirik. Han skriver at han er intressert i annonsen min på finn.no og vil gjerne ha svar tilbake på epost om tingens tilstand og grunnen til at jeg selger.. Jeg stusser litt over meldingen, men tenker at det skader ikke å sende en epost. Jeg skriver en hyggelig epost til han om at denne sammensyings maskinen er veldig lite bruk, er i super stand og jeg selger den rett og slett fordi jeg bruker den altfor lite! Det tar ikke lang tid før jeg får følgende svar:

“Sorry for my response in English, I need you to know I’m buying it for my cousin as a surprise and doesn’t know about it, so can you assure me i will not be disappointed? also, no shipment involved as i’m currently offshore and i have a mover that will come for it. I am okay with the price and condition , I can only pay you via one of the fastest and secure way to pay online (PayPal).. Do you have a paypal account? if not,you can create an account on www.paypal.no. Let me know asap so i can arrange the payment through PayPal. my shipper will be coming to pick it up as soon as the payment clears into your account”

Det første som slår meg er hvorfor skrive på engelsk? Telefon meldingen var på norsk… Og hvor er prutingen? Ingen er okay med prisen ved første henvendelse, alle liker å prute litt (ikke at det hadde hjulpet han noe, prisen er fast!). Meldingen kommer fra Eirik Mills. Men i hotmailen kommer det frem ett bilde av en som heter Nester Stanley. Ja ja tenker jeg, det betyr vel ikke noe, og ja jeg har paypal så ser for meg at dette blir ett raskt og lett salg.

Men en liten del av meg blir litt mistenksom, og da vet jeg at jeg bør undersøke litt nærmere. Og det er veldig enkelt å finne ut om noen svindler. Jeg begynner med å sjekke denne Eirik Mills på facebook. Det kommer frem en som heter Eirik Rice Mills. Han jobber for den norske kirke i Oslo.. Det lyser ikke akkurat svindler, men man vet jo aldri! Jeg går videre og sjekker Nester. Han er tydeligvis amerikaner, har avbildet seg selv i hærens uniform og bor i Atlanta. I tillegg har han avbildet hele kameratgjengen i uniform og med gevær… De ser ut som en spooky gjeng og ikke særlig oppmuntrende. Jeg går videre til google, det begynner å lukte litt…  Der skriver jeg inn epost adressen [email protected]. På første side som kommer opp lyser bokstavene svindel mot meg i flere rubrikker… og da er igrunn saken grei, jeg leser noen historier fra andre som har vært utefor samme tulling, her er det ingen tvil om at det er en som prøver seg på svindel. Jeg velger å avslutte “salget” og skriver følgende melding til Eirik/Nester:

“Beklager at jeg svarer på norsk. Jeg kan kun akseptere kontant betaling. Takk.”

Siden har jeg ikke hørt noe, og det kommer jeg nok ikke til å gjøre heller:)

Det er lett å gå i fellen, men er en litt på vakt og sjekker litt, så finner en fort ut om det er seriøse folk en har med å gjøre! Jeg oppdaget det heldigvis tidlig og slapp unna tap av penger.

Og sammensyings maskinen er fortsatt til salgs, sjekk www.finn.no. KUN seriøse henvendelser:)

 #hobby #strikking #håndarbeid #garn #hverdag #svindel #finn

Spar penger – enkelt.

Når helgen kommer liker jeg å sette meg ned å se en god film eller lese en god bok. Men å kjøpe ny bok eller film hver helg gjør jeg ikke. Det blir dyrt og det hoper seg opp i hyller og skap. Da er biblioteket kjekt å ha, her er det hyllevis med både bøker og filmer for enhver smak. Lørdags åpent har de og, helt perfekt!

Flotte nett har de også, dette fikk jeg i dag! Det ble som vanlig bøker og filmer fra krigen…:)

Anbefaler alle å bruke biblioteket, det er der for å brukes og det koster ingenting:) Fint nytt lånekort fikk jeg også! Nå er jeg selvbetjent:)