Lille Lotte på Lillestrøm!

Vi ble kjent med søte Lotte Nornes på messe i Nord Dakota, USA for noen år siden. Hun har siden åpnet butikken Lille Lotte som jeg har hatt veldig lyst til å besøke. Vi fikk sjansen til å stikke innom forrige lørdag før gave og interiør messen. Jeg knipse mange bilder for det var så mye spennende å se! Herlig innredning med mange artige detaljer gjør butikken hjemme koselig, jeg fikk lyst til å slenge meg i sofaen med strikke gjengen, drikke kaffe å bare bli der resten av dagen!! 🙂 Bor du på Lillestrøm eller skal forbi, så må du stikke innom denne perlen av en butikk! Du finner henne også på Facebook!

Lotte og Aina

Fabulous Line of Oslo!

Etter messen på Lillestrøm gikk turen til Gamle Drammensvei 36. Her holder Line of Oslo til i det fasjonable gamle jernbane huset. Her var ikke noe overlatt til tilfeldigheten, jeg ble mektig imponert over den gjenomførte stilen både i interiør, design og mat servering!! Vi ble tatt i mot med åpne armer, servert nydelig buffet og vin (utrolig kjekt med iskald hvitvin en helt vanlig mandags formiddag…:) En aldeles herlig formiddag og fin avslutning på Oslo turen vår.

Jeg digget klærene til Line of Oslo fra før, men etter dette besøket ble jeg om mulig enda mer begeistret!! Jeg fikk ikke hilst på Line, hun kom da jeg var gått ut fordi parkeringen var gått ut….:( ja ja, next time!!

LOVE hvitvin en mandags formiddag!!

Tøffe puter, kommer snart hos MollyMe!!

Shortser blir det også neste sesong!! Og super søt genser med kuul print!

Dette blir vårens favoritt! Super stilig!!

Jeg måtte også prøve litt.. falt for denne rosa melert strikke genseren!

Truser måtte vi bare bestille…..

Aina sin stilige Michael Kors veske gled rett inn i miljøet…:)

Popcorn har aldri smakt så godt som servert av en kuul rosa bøtte!!

Luene har komt til MollyMe!!

Dette var morro, gleder meg til neste gang jeg får være med!!! Vi tok ut mye annet flott til våren, det er bare å glede seg!!

En snik titt på vårens mote…

Høsten er såvidt igang og vi har vært å sett på vårens mote. Gave og interiør messen i Lillestrøm er alltid en opplevelse. Jeg er så imponert over alle de flotte utstillerene som virkelig har lagt sin sjel i å lage en god stand. Her er noen stikkord for vårens mote: strikk, buksedrakt, sweater, vest, jakker, tørklær, sko og støvler, geometriske smykker, print, mønstermiks, 3D effekter og kunstneriske detaljer. Vi gleder oss alt til neste vår 🙂

Klar til messe i finværet..!!

Vi fant noen tøffe belter som kommer til MollyMe i høst!!

Flotte Lene viser oss sin kolleksjon fra Inspiration by laa. www.inspirationbylaa.no

Nye fargerike sko fra OTZShoes. Dette kommer til å bli vårens hotteste sko!!!

Fine farger!!

 

Vi falt for denne søte blonde kjolen fra Chill Norway 🙂

 

Flotte puter fra ny etablerte Fevril (sommerfugl). Vi ble helt begeistret og bestilte til både MollyMe og Nordic Galleri.

 

Mer MOTE i bloggen i morgen, da blir det bilder fra besøk hos Line of Oslo 🙂

A RAINY DAY OUTSIDE MOLLYME!

Vi har fått inn flotte nyheter fra Chill Norway. Deilige myke gensere som holder deg varm i høst kulden. Og kjempe stilig svart fin bukse med røffe detaljer.

Her har Guri på seg den svarte buksen, goldy jumper og strikke lue fra Chill Norway. T-skjorten er i lin fra Line of Oslo. Den søte vesken er fra Inspiration by laa.

Home made “sveler” for breakfast!

When you have a visit from USA, this is the food to make!! A Norwegian traditional treat, mostly eaten in the afternoon with coffee, but we had it for breakfast! Perfect start to a perfect day!

This is what you need:

3 eggs

2 dl sugar (a little less than 1 cup)

9 dl buttermilk (a little less than 4 cups)

4 tbs. melted butter

1 tsp. baking soda

1/2 tsp. hornsalt (you can order it from www.nordicgalleri.com or buy ammonium bicarbonate at the pharmacy.)

8 dl flour (3 1/3 cups)

Mix eggs and sugar.

Ad melted butter and the buttermilk. Then sift the dry ingredients.

You can cook the “sveles” on a griddle, or use a frying pan like I did.

Taste great with butter and jam.

My American friend Nancy is enjoying “svele” outside on the deck! 🙂