Siste sjans….

I morgen går bestillingen avgårde til Amerikanske Nopro!! Om du vil være sikker på at du får varene før jul, så må du bestille straks:) Sjekk www.mollyme.no i kategorien hus/hjem. Masse supre julegave tips eller kanskje noe til deg selv? 🙂 Bestill online eller send meg en e-post: [email protected].

Her er noen av toppselgerene:

 

Popover bake form

Kule slikkepotter

Tortilla skål, bake form

Topp selgeren, tortilla oppvarmings boks! Holder tortillaene varm under måltidet.

 

Silikon bake form med glass bunn, bak og server fra samme fat!

DAMENES AFTEN!!

Mye folk og super stemning på Damenes aften i Lindås Senter i kveld! Mange hadde tatt turen tross tragisk møkka vær, det har regnet noe sinnsykt i hele dag… Jeg var ganske nær å avlyse selv, det var så mye vann i veien at jeg var bekymret for om jeg ble værfast!! Men heldigvis gikk det bra, regnet tok ett aldri så lite opphold så det fikk renne unna og veiene ble bra hjem igjen!! Her er noen bilder fra kvelden, mye fint fra MollyMe på catwalken!! Det kommer flere bilder på www.facebook.com/mollyme 🙂

Min nydelige niese, Ida! <3

Silicone Ice Pop Makers

Jeg er på en sunnhets bølge.. prøvde yoghurt/smoothie is laget i silikon former. Alt fungerte veldig bra utenom oppskriften min. Jeg brukte yoghurt naturell, banan, jordbær og appelsin juice. Dette er en veldig god blanding til smoothie, men som is ble det litt tam smak..

Men jeg fikk testet silikon ice pop formene som var hele poenget! De var veldig lett å bruke, det var bare å helle røren oppi, sette på lokk, og ha i fryseren. Etter noen timer (ca. 3-4) var de klar. Med ett enkelt grep poppet de opp, klar til å nytes! Kan bestilles hos www.mollyme.no. Sett med 4 stk. koster kr. 120,-. 🙂

Super søte slikkepotter!

Jeg har gitt meg selv bake forbud en stund fremover… grunnen er at jeg gikk på vekten i forrige uke og fant ut at det ble knekkebrød i laang tid fremover… Som jeg har skrevet tidligere så har jeg fire dongeri bukser som ikke passer. Jeg trodde alle fjell turene mine i sommer skulle gjøre susen, men det ser ut som at buksene bare ble trangere.. sikkert fordi jeg trodde at jeg kunne spise hva jeg ville siden jeg var så flink å gå tur.. he he, lurte meg selv der!! Men no er det slutt på to år med kose kos (kuttet røyken for to år siden, og da ble maten min nye venn…). No har jeg gitt meg selv 6 måneder til å komme tilbake til ideal vekten min. Har begynt med friskt mot, og håper jeg kan få det til å vare!

Men en blir jo gal av å ikke kunne unne seg noe usunt, så tenker jeg skal prøve å finne en kake oppskrift som ikke er så altfor full av kalorier (noen forslag?). Da kan jeg endelig få testet de super søte slikkepottene fra Norpro!! De kan bestilles hos www.mollyme.no se under under kategorien hus & hjem, baking. Her er noen bilder, de koster kr. 69,- pr. stk. Er de ikke nydelige? Test kommer senere…

Nytt i nettbutikken!!

De siste ukene har jeg hatt flere HomePartys for Norpro produktene. Det har vært utrolig morsomt å komme hjem til masse kjekke folk, fått presentert produktene mine og laget popovers til dem! Det har blitt mange bestillinger på både det ene og det andre.. ser for meg at det blir endel Nopro produkter under juletrærene denne julen!! Bare å glede seg!

Norpro har utrolig mye kjekke produkter. Noen av dem har jeg lagt i nettbutikken www.mollyme.no men du kan også se flere produkter hos www.norpro.com. Følg også Facebook siden www.facebook.com/nordicgallerinorge for daglige oppdateringer og nyheter!

Her er noen av de produktene som har vært mest populær på party, og noen nye varer i nettbutikken. Er det noe du vil bestille så bare ta kontakt eller bestill hos www.mollyme.no.

 

Tortilla bowl baker! Lag din egen tortilla skål!


Sett med tre supre bake boller!


Den super duper populære popover pannen!!

Silikon bake form med glass bunn! Bak og server fra samme bunn!

Cake Pops silikon bake form!

To delt brød/kjøttbrød bakeform!

Bacon presse!


Bake form med lokk!

Søte bamse former! Til pannekaker eller egg!