Styling Coach!

Er du en av dem som kjøper nye klær uten å tenke så mye over om de passer sammen med det du alt har i skapet? Handler du mye klær på tilbud som du bare er halveis fornøyd med? Har du klær i skapet ditt som du aldri bruker fordi de ikke passer til noe?

Denne beskrivelsen passer til de fleste av oss. Min tante Anette D. Stene bestemte seg for å gjøre noe med dette og utdannet seg til Styling Coach. I samarbeid med MollyMe på Lindås inviterte hun til styling kveld! Ved hjelp av bare 11 plagg viste hun hvordan vi kunne sette sammen over 30 antrekk. De frem møtte fikk også mange gode tips og råd til hvordan de skal handle klær, samt hva en skal gjøre med overfylte garderobe skap!

Flotte Sue som jobber på MollyMe, var modell og viste frem flere antrekk ved hjelp av bare få plagg som Anette hadde funnet frem. Her er litt bilder fra en lærerik og kjekk kveld:

 

 

 

4 kommentarer
  1. Så spennende og gøy:) Sånt elsker jeg:) Se muligheter og kombinasjoner…… Nei, jeg er ikke så flink til det. Jeg passer vel helst i beskrivelsen øverst, men har mine lyse øyeblikk;)

  2. Skulle tro du har vært i klesskapet mitt og smugtittet.. Det hadde nok vært på sin plass med en liten kurskveld, ja

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg